Contacteer ons

Champagne Doyard Mahé, Moulin d'Argensole
28 Chemin des Sept Moulins, 51130 Vertus, Frankrijk
Telefoon +33 3 26 52 23 85 - Faxnummer +33 3 26 59 36 69
Mail: champagne.doyard-mahe@wanadoo.fr

Kom op visite van maandag tot zaterdag (altijd op afspraak).

Om onze klanten beter te dienen, ontvangen wij u voor een heerlijke degustatie enkel op afspraak, van maandag tot zaterdag van 10 tot 12 uur, en van 14 tot 17.30 uur.

Op de zaterdagen van januari, februari en maart zijn we enkel 's morgens open van 10 tot 12 uur (na reservatie). Op zon- en feestdagen gesloten.

Raadpleeg ook onze sluitingskalender (klik hier).

Reserveer uw bezoek telefonisch, via mail ou via onze website zoals het u best past.
Er even tussenuit... dit is wat u te wachten staat "au Moulin d'Argensole" in Vertus, in het hart van de prestigieuze 'Côte des Blancs', in een charmant dorpje met een knipoog naar de Middeleeuwen. Ook bekend door de middeleeuwse schrijver, Eustache Deschamps (klik hier voor meer info). Carole, Martine, Odile en Philippe zullen u met genoegen ontvangen in deze groene omgeving. U kunt er proeven naar hartenlust en indien u dit wenst, kunt u zelfs deelnemen aan een initiatie degusteren (op aanvraag). Of u kunt gewoonweg genieten van een flesje Champagne in de schaduw van een boom, in een gezellige tuin. Vergeet even de stress en de dagelijkse sleur om u te herbronnen in het land van de bubbels...